Coaching

In een coachingstraject gaan we aan de slag met:

Lichaamsbewustzijn
Je lichaam bewaart een schat aan informatie over wat jij allemaal meegemaakt hebt. Onverwerkte emoties blokkeren je levensenergie en je mogelijkheid om moeilijke situatie het hoofd te bieden. Door contact te maken met je lichaam ontdek je wat er in je leeft en geef je ruimte aan opgekropte gevoelens en verlangens. Je kunt loslaten wat je niet meer nodig hebt. Hierdoor kun je een diepere verbinding maken met jezelf en met je kind.

Zelfreflectie
Je kind imiteert en spiegelt jouw gedrag. We kijken ernaar wat jouw kind je vertelt met zijn of haar gedrag. Door te reflecteren en met je eigen blokkades aan de slag te gaan, bevrijd je je kind van een last.

Zelfcompassie
Veel moeders zijn van nature geneigd hun kind op nummer 1 te zetten. Maar je kunt alleen goed voor een ander zorgen als het goed met jezelf gaat. In de coaching besteden we aandacht aan het ontwikkelen van zelfcompassie als je het moeilijk vindt om van jezelf te houden en voor jezelf te gaan staan.

Ontspanning
Als je veel stress ervaart is het moeilijker om helder te zien wat er aan de hand is. Je beoordelingsvermogen en je van nature aanwezige mooie eigenschappen, raken ondergesneeuwd. Door (weer) te ontdekken hoe je kunt ontspannen, komt er overzicht terug in je leven en kun je je kinderen vanuit rust benaderen en meer genieten.